Pe 28 octombrie 2022, la Chișinău, vă invităm să celebrăm generozitatea într-o ediție cu totul specială. Cea de-a IX-a ediție a Galei Generozității va fi găzduită cu multă căldură de Madison Park și se va desfășura după un nou format.
Pe 28 octombrie 2022, la Chișinău, vă invităm să celebrăm generozitatea într-o ediție cu totul specială. Cea de-a IX-a ediție a Galei Generozității va fi găzduită cu multă căldură de Madison Park și se va desfășura după un nou format:
- Un concert de excepție cu nume notorii, cunoscute marilor case de operă din lume.
Alături de faimoasa și remarcabila soprană Valentina Nafornița, pe scenă vor urca acordeonistul Pavel Efremov, care a cucerit Germania fiind premiantul concursului GWK Music Awards, precum și talentații muzicieni de la Moldovan National Youth Orchestra, alături de directorul Operei Naționale din București, Daniel Jinga.
Seara va fi prezentată de vedeta de televiziune Lili Lozan. - O cină festivă, cu meniu special pregătit de bucătarul Madison Park, însoțită de celebrele vinuri Purcari.
- O licitație caritabilă de obiecte și experiențe deosebite, donate de parteneri, susținători generoși. Licitația va fi condusă de unul dintre cei mai tineri și de succes comisari de licitație de la casa „Artmark” din București, Vlad Babenco.
Partenerii generali ai acestei ediții sunt Victoriabank și Proiectul imobiliar „Satul German”, care cred în misiunea noastră, dedicată copiilor.
De asemenea, avem sprijinul Fundației Felicia, Purcari, Zepter, Madison Park.
Evenimentul este organizat pentru a celebra bunătatea, dar și pentru a îndemna publicul la implicare socială. Este o seară în care muzica şi caritatea se întâlnesc în numele speranței pentru a schimba destinele copiilor uitați în orfelinate, dar și a miilor de copii care riscă să rămână separați de familii din cauza sărăciei și a altor vulnerabilități. În Moldova, conform ultimilor date statistice, fiecare al șaptelea copil trăiește în sărăcie absolută.
De 18 ani, lucrăm pentru a schimba destinele copiilor și a transforma sistemul de protecție din țară. Alături de parteneri și autoritățile statutului am ajutat direct peste 7200 de copii să revină acasă din orfelinate sau să prevenim ca ei să ajungă în aceste instituții depersonalizate; am închis 10 internate (orfelinate); am dezvoltat 360 de servicii bazate pe concept familial pentru copiii rămași fără protecție părintească și am creat 23 servicii sociale de zi, sprijin pentru familii. Aceste reușite se datorează partenerilor, finanțatorilor, oamenilor responsabili social, care cred în munca noastră.
În rezultatul edițiilor de până acum, alături de parteneri și donatori responsabili social, am colectat suma de 3.13 mil lei. Cu acești bani am susținut direct copiii și familiile asistate de CCF Moldova în diverse moduri, conform nevoilor individuale: de la consiliere psihologică profesionistă, asistență legală, asistență socială, dezvoltarea abilităților de viață, incluziunea educațională, angajare, până la creare de servicii sociale și sprijinirea materială a familiilor, schimbându-le pentru totdeauna viața. De asemenea, am oferit asistență specializată și echipamente pentru 14 copii hipoacuzici, care au părăsit orfelinatul și au avut acces în școlile din comunitățile lor. Împreună am construit prima Casa Comunitară pentru 12 copii cu dizabilități severe din Chișinău, precum și am asistat în ultimii ani, prevenind separarea de familie, peste 200 de copii anual.
În așa mod vrem să eliminăm definitiv orfelinatele de pe harta Moldovei și să prevenim destrămarea familiilor din cauza sărăciei.
Vă invităm să fiți alături de noi la cel mai important eveniment caritabil.
CCF Moldova și patroana organizației, Valentina Nafornița, vă invită la cea de-a 11-a ediție a Galei Generozității, un eveniment care transformă arta în binefacere, pentru binele
În perioada 25 iulie-25 august 2024, pentru al șaselea an consecutiv, am invitat susținătorii, partenerii și urmăritorii CCF Moldova să se implice activ în susținerea campaniei „G
De ce avem nevoie de acreditarea serviciilor sociale?
În anul 2024, datorită mecanismului de redirecționare a 2% din impozitul pe venit pe anul precedent, către CCF Moldova au fost transferați 128 632 de lei.