Atelier de încondeiere a ouălor de Paște

Încondeierea ouălor este o tradiție străveche, practicată mai ales în Postul Paștelui. Duminică, pe 14 aprilie 2024, te invităm la un atelier de încondeiere a ouălor pascale cu scop caritabil. Ghidați de meșterița Yuliia Kyrtoka, participanții vor avea prilejul să practice tehnici de încondeiere, să descopere motivele ornamentale şi simbolurile acestora.

Yuliia Kyrtoka este o meșteriță, psihologă și art-terapeută din Odesa, Ucraina, care-ți va arăta toate secretele unei încondeieri de succes. 

Atelierul nu va fi doar o introducere în lumea încondeierii sacre, dar și o activitate terapeutică, deoarece fiecare simbol ales, va transmite un mesaj. După acest atelier, mergi acasă nu doar cu niște tehnici de încondeiere, dar și cu o stare de relaxare, echilibru și armonie.

La încondeiere, sunt folosite mai multe culori, fiecare dintre ele având un simbol: albul este simbol al purității, roșul semnifică viață, albastrul este culoarea cerului și a apei, iar negrul reprezintă fertilitatea, galbenul reprezintă soarele și aurul, iar liniile pictate pe ouă simbolizează eternitatea. 

Vom avea pregătite toate ustensilele necesare, ceara naturală și vopsele ecologice. 

Atelierul va începe la ora 11:00, va dura 3 ore și va fi predat în limba rusă.

Locație:  Chișinău; Restautant VINO PIZZA; str. 31 august 1989, nr. 113.

Avem doar 10 locuri disponibile. 

Poți rezerva unul dintre ele, pentru o donație de 800 de lei aici: https://www.ccfmoldova.org/donatie cu mențiunea „Încondeierea Ouălor”.

Banii colectați vor fi direcționați către nevoile copiilor din programul CCF Moldova, afectați de diverse vulnerabilități.

Pentru alte detalii și informații, sună la numărul de telefon: 079 532 029 sau trimite un e-mail la ludmila.agheni@ccfmodlova.org 

 

Imagine
Lun, 04/01/2024 - 09:33
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Tatiana Miron: În loc să primesc cadouri tradiționale, vă invit să vă alăturați într-o acțiune specială
Suma colectată
450 lei
100%
Suma necesară:
450 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei
Bogdan Ghieș - ziua de naștere nu este numai despre a primi, dar și despre a dărui
Suma colectată
0 lei
0%
Suma necesară:
22.000 lei