67 573 lei este suma colectată în acest an, bani care vor contribui să sprijinim în continuare copiii și familiile aflate în diverse riscuri. Fortificarea familiilor este una dintre prioritățile muncii și misiunii noastre.
Mulțumim actorilor de la Teatrul National „Mihai Eminescu” care timp de două săptămâni în fiecare seară au adus poveștile în casele noastre.
Mulțumim celor care au donat în campanie, precum și celor care au ascultat, urmărit poveștile. Mulțumim partenerilor noștri Victoriabank și Zahăr Domnița
Așa a început magia, cu povestea „Pot și singur” citită de către Maestrul în Artă și directorul Teatrului Național „Mihail Eminescu”, dl Petru Hadârcă.
Ia spuneți-ne, voi credeți în zâne? Ascultați povestea citită de către Angela Ciobanu, actriță a Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Artistă Emerită și Artistă a Poporului.
Haideți să încurajăm copiii să creadă în visuri și zâne bune!
Tu ce ai primit în ghetuțe de la Moș Nicolae?
Actrița Diana Decuseara-Onica ne povestește, de ce anume Sfântul Nicolae e cel care aduce daruri în ghetuțe. Simți curiozitatea? Îți dorești să afli, nu?
Hai să ascultăm!
Hai, repejor aici, la o nouă poveste.
Actrița, Angela Cărăuș ne citește „Vicleșugul vulpei”, iar în încheiere ascultă o povață tare importantă. Povești de-acasă îndeplinește visurile copiilor pe la care Moșul cam greu ajunge, are nevoie de sprijinul tău.
„Unde pot să dorm” este povestea citită de îndrăgitul actor, Anatol Durbală.
Dl Durbală a ales să citească în campania Povești de-acasă tocmai pentru a ne încuraja la noi fapte bune. Să fim noi minunea care îndeplinește dorințe.
Povestea Râulețului, citită de actrița Mihaela Damian.
Poveștile din campanie au fost alese de actori pentru a transmite povețe și istorii cu tâlc. Hai să ascultăm!
„Primul la culcare”, dar stai, stai întâi să asculți povestea, să faci o faptă bună, apoi poți merge împăcat la culcare.
Rusanda Radvan ne citește astăzi povestea și ne încurajează să fim generoși.
Actorul Valentin Zorilă citește povestea „Luminile de la pol”.
Copiilor în orfelinate le lipsește cel mai mult căldura și lumină în suflete. Câți dintre noi ne gândim zilnic la asta? La fel, câți dintre noi cunosc realitățile copiilor din familiile greu încercate, puse în fața unor alegeri cutremurătoare.
Să trăim în recunoștință pentru privilegiul vieții noastre și să oferim o perspectivă mai bună copiilor care nu și-au ales acest destin greu. Totuși ne stă în puteri să schimbăm vieți.
Actrița Aliona Triboi va citi pentru toți copiii povestea „Lupul și mielul”.
Vă invităm la poveste!
Vă invităm să ascultați povestea „Castelul aricilor” pe care o citește actrița, Olesea Svecla.
Ne salută cu drag, actrița Ana Tkacenko și ne citește „Lala cea nehotărâtă”
Bunătatea și mierea vor salva lumea și o vor face mai dulce, este morala povestii din această seară citită de celebrul actor Petru Oistric. ascultă povestea „Ursulețul Didi”.
Alături de actrița, Cornelia Maros-Suveică ajungem pe „Tărâmul viselor”. Aici unde visurile prind viață și aventurile devin tot mai plăcute. Oare ce poate fi mai frumos pentru un copil?
Voi ați auzit vreodată de copii cărora nu le plac bomboanele?
Astăzi actorul Ghenadie Gâlcă ne va citi o poveste prin care vom afla și despre „Lupul căruia îi plăceau prea mult bomboanele”
„Ascultă ce spune lumea, lumea copiilor. Iar noi trebuie să-i acceptăm așa cum sunt, pentru că sunt ai noștri, ai tuturor” este începutul din îndemnul de final al actriței Tinka Mardari.
„Pisicuțele poznașe” este ultima poveste citită în cadrul campaniei Povești de-acasă din acest an.
Vă mulțumim dragi parteneri, vă mulțumim dragi prieteni pentru donații.
Sărbători luminate!
Pe 29 septembrie, a avut loc cea de-a zecea ediție Chisinau Marathon 2024, cea mai impresionantă competiție de alergare a anului, organizată de sporter.md
CCF Moldova și patroana organizației, Valentina Nafornița, vă invită la cea de-a 11-a ediție a Galei Generozității, un eveniment care transformă arta în binefacere, pentru binele copiilor
În perioada 25 iulie-25 august 2024, pentru al șaselea an consecutiv, am invitat susținătorii, partenerii și urmăritorii CCF Moldova să se implice activ în susținerea campaniei „G
De ce avem nevoie de acreditarea serviciilor sociale? Pentru ca aceste servicii sǎ asigure calitate și competitivitate, odată ce prestatorii de servi