Iulian Bercu – Ambasador CCF Moldova

Jurnalist de profesie, dar și unul dintre cei mai pasionați moldoveni de experiențe cu adevărat provocatoare și în același timp riscante. De 6 ani, participă la diverse maratoane naționale și internaționale, iar de 12 ani s-a împrietenit cu drumețiile și tenisul.

Este omul care-și testează limitele adesea pe cele mai înalte culmi înzăpezite și drumuri toride. Despre misiunea CCF/HHC Moldova a cunoscut în mai multe detalii în 2017, atunci când a ales să alerge 42 km în susținerea copiilor aflați în nevoi. De aici am pornit o prietenie fructuoasă, care contribuie la bunăstarea copiilor din țara noastră.

„Îmi place ideea acestor oameni. Nu doar oferă ajutor, dar cu adevărat schimbă viețile copiilor, aducându-i în familii din orfelinate. Și dacă oricum facem ceea ce ne place, de ce nu am face-o într-un mod mai util? Ajutăm CCF/HHC Moldova, ca ei, la rândul lor, să ajute copii”, susține Iulian Bercu.
Alături de Iulian reușim să ne ducem mesajul către tot mai mulți oameni, iar împreună să contribuim la faptul ca fiecare copil să crească într-un mediu familial protejat și afectuos, iar orfelinatele să rămână o istorie, tristă, dar… numai istorie.