Mariana Dahan – Ambasador CCF Moldova

Mariana Dahan s-a alăturat cu încredere echipei CCF Moldova. Suntem onorați să anunțăm că, începând, din data de 1 iunie 2018, Mariana Dahan a acceptat să ne reprezinte misiunea în calitate de Ambasador CCF Moldova.

De 17 ani, ne asumăm o misiune ambițioasă și demonstrăm că reforma sistemului de protecție a copilului este posibilă. Alături de fundația britanică Hope and Homes for Children oferim suport autorităților din Moldova pentru realizarea acestei schimbări.

Moldova a înregistrat succese răsunătoare din 2007, când în internate și case de copii se aflau separați și privați de protecție părintească peste 12 mii de copii. Astăzi, în 2021, mai sunt circa 1000 de copii în institutții. Calitatea vieții copiilor reîntorși acasă rămâne la fel un subiect important ce necesită acțiuni și eforturi susținute.

Tot ceea ce am reușit și continuăm să facem este grație parteneriatelor de succes dezvoltate, grație finanțatorilor care cred în munca noastră, grație vocilor auzite care devin prietenii și promotorii misiunii noastre.

Mariana Dahan a cunoscut situații reale, a discutat cu familii aflate în impas și a rămas profund marcată de crizele cu care se confruntă familiile, dar și de suportul oferit, prin care schimbăm viețile copiilor. În acest scop, Dr. Mariana Dahan a acceptat să devină Ambasador și să ajute la convocarea comunității din domeniul business și din cel al tehnologiilor pentru o serie de evenimente de fundraising pentru a susține cauza CCF/HHC Moldova.