COMUNICAT DE PRESĂ GALA GENEROZITĂȚII 2017

GALA GENEROZITĂȚII 2017 – principalul eveniment caritabil al anului – aduce noi surprize. Patroana evenimentului, cântăreața de operă de talie internațională, Valentina Nafornița, va cânta, în premieră, cu Alex Calancea Band, iar banii colectați vor merge pentru a preveni separarea copiilor de familie.

GALA GENEROZITĂȚII 2017 – principalul eveniment caritabil al anului – aduce noi surprize. Patroana evenimentului, cântăreața de operă de talie internațională, Valentina Nafornița, va cânta, în premieră, cu Alex Calancea Band, iar banii colectați vor merge pentru a preveni separarea copiilor de familie

Chișinău, 1 decembrie 2017 –  Cea de-a patra ediție a Galei Generozității – eveniment caritabil organizat de CCF/HHC Moldova și PRO TV Chișinău sub patronajul Valentinei Nafornița – va aduna circa 500 de spectatori pentru a urmări spectacolul tradițional de excepție oferit în fiecare an de renumita soprană. Pe lângă Valentina Nafornița, pe scenă vor evolua și alte nume sonore, cum ar fi soțul sopranei, tenorul de operă Mihai Dogotari, iar Orchestra Națională de Tineret va fi dirijată de dirijorul Jordi Navarro, directorul Orchestrei Naționale a Spaniei. Evenimentul va culmina cu o surpriză – Valentina Nafornița se va întâlni pe scenă cu Alex Calancea și bandul său. Alex și Valentina au învățat în aceeași școală muzicală din satul lor de baștină, Cuhnești, doar că în ani diferiți. Pentru prima dată ei se vor întâlni pe aceeași scenă și își vor contopi stilurile muzicale, atât de diferite, într-un duet unical.

Banii colectați de pe urma vânzărilor de bilete, dar și a unei cine cu licitație a obiectelor de artă, care va urma după spectacol, vor fi orientați pentru prevenirea separării copiilor de familiile lor.

“Credem cu convingere că FAMILIA este locul ideal pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a unui COPIL și nicio instituție rezidențială, cât de performantă și bine dotată ar fi, nu poate să înlocuiască brațele mamei. De aceea banii acumulați îi vom folosi pentru a închide în continuare instituțiile rezidențiale și a dezvolta servicii menite să fortifice familiile din Moldova”, susține Liliana Rotaru, Președintele CCF/HHC Moldova.

„Sunt alături de CCF/HHC Moldova prin ceea ce pot să fac eu mai bine. Sper ca vocea mea să ajute acum şi pe viitor această cauză frumoasă. Mă gândesc, cu drag, la copiii din Moldova care nu se pot bucura de o casă și o familie. Susțin programele de sprijin și ajutor familial, astfel pot contribui la fericirea și viitorul țării mele”, spune patroana organizaţiei, soprana Valentina Naforniţa.

Edițiile precedente ale Galei Generozității au colectat fonduri care au fost orientate pentru procurarea sistemelor FM care au permis integrarea cu succes a 14 copii hipoacuzici în școlile din comunitățile lor, alături de familii și a unei Case Comunitare „Viitorul” pentru 12 copii cu dizabilități grave din Chișinău.

Partenerii principali ai Galei Generozității 2017: Victoriabank și Fundația Felicia

 

Partener strategic: Kaufland

 

Partenerii evenimentului: Purcari, Berlizzo, Promapoix, Milli fiori, Valentino Delure, Happy Tour, Turkish Airlines, Color-print, Designe Arhitectur Studio Partener

 

Partenerii media: iTicket, Unimedia.md, Unica.md, Mamaplus.md, Diez .md, Zugo.md, Hardys, Madein.md, Ea.md, Promotime.md, Agora.md, Locals.md, Evenimente.md

 

Pentru detalii, accesați pagina oficială a evenimentului: http://galaccf.org/#secondPage

Pentru detalii:

Lina Botnaru, Coordonator Comunicare, CCF/HHC MD

Tel: 060637070

e-mail: lina.botnaru@ccfmoldova.org

 

Tatiana Codreanu, Coordonator Fundrasing, CCF/HHC MD

Tel: 069519729

e-mail: Tatiana.codreanu@ccfmoldova.org

Fri, 12/01/2017 - 13:15
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Aliona Plămădeală: Fiecare zi de naștere trebuie sărbătorită cu sens
Suma colectată
MDL401
101%
Suma necesară:
MDL400
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
MDL5,583
101%
Suma necesară:
MDL5,580
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
MDL1,400
100%
Suma necesară:
MDL1,400