30 000 de euro au fost colectați la Gala Generozității 2017

Cea de-a patra ediție a Galei Generozității – eveniment caritabil organizat de CCF/HHC Moldova și PRO TV Chișinău sub patronajul Valentinei Nafornița – a făcut neîncăpătoare sala mare a Palatului Republicii.

30 000 DE EURO AU FOST COLECTAȚI LA GALA GENEROZITĂȚII 2017 DESFĂȘURATĂ ÎN ACEST WEEK END SUB PATRONAJUL SOPRANEI DE TALIE INTERNAȚIONALĂ, VALENTINA NAFORNIȚA

Banii acumulați din donațiile generoase ale spectatorilor și suporterilor vor merge pentru a preveni separarea copiilor de familie

Chișinău, 4 decembrie 2017 –  Cea de-a patra ediție a Galei Generozității – eveniment caritabil organizat de CCF/HHC Moldova și PRO TV Chișinău sub patronajul Valentinei Nafornița – a făcut neîncăpătoare sala mare a Palatului Republicii. Peste 650 de spectatori au urmărit cu sufletul la gură prestația excepțională a Sopranei originare din Moldova, care evoluează acum pe scenele mari din Paris, Viena, Milano, și alte capitale europene. Valentina Nafornița a fost urmată de baritonul Mihai Dogotari și acompaniată de Orchestra Națională de Tineret, dirijată de Jordi Navarro, directorul Orchestrei Naționale a Spaniei. Acesta din urmă, datorită temperamentului și a stilului său unic, a reușit să aducă la apogeu emoțiile muzicii clasice și să le transmită în sala care a vibrat o seară întreagă în unison cu orchestra.

Evenimentul a culminat cu o premieră pentru Moldova – Valentina Nafornița s-a întâlnit pe scenă cu Alex Calancea și bandul său. Alex și Valentina au învățat în aceeași școală muzicală din satul lor de baștină, Cuhnești, doar că în ani diferiți. Pentru prima dată ei și-au contopit stilurile muzicale, atât de diferite, în câteva piese muzicale cântate în duet.

Spectacolul de la Palatul Republicii a fost urmat de o cină cu licitație a obiectelor de artă. În total, au fost colectați 30 000 de euro. Suma integrală va fi orientată în programele CCF/HHC Moldova menite să prevină abandonul copiilor și plasarea lor în instituții rezidențiale. Astfel, organizația care desfășoară al 4-lea an consecutiv Gala Generozității speră să-și realizeze viziunea – o lume în care niciun copil nu suferă în instituțiile rezidențiale, găsindu-și dragostea și fericirea alături de familie.

Suntem copleşiţi de bunătatea şi generozitatea oamenilor. Îi mulţumim inegalabilei Valentina Nafornita pentru tot ce face pentru copiii Moldovei prin vocea, prezenţa, candoarea şi dragostea ei. Îi mulţumim pentru încrederea pe care o are în noi. Alături de parteneri, organizatori, artişti, familii şi copiii, CCF/HHC Moldova mulţumeşte tuturor care ne-au fost alături!”, a menționat la finalul spectacolului Liliana Rotaru, Președintele CCF/HHC Moldova.

Eu am avut noroc să cresc într-o familie minunată, iar amintirile din copilărie mă ajută în cele mai dificile momente, când am emoții înainte de a ieși pe scenele mari în fața a 2-3 mii de oameni. Mă bucur că împreună putem face ceva pentru copiii dezavantajați, ca ei să se bucure de o copilărie fericită alături de familie. Mulțumesc publicului că a venit, chiar dacă a fost schimbată data spectacolului nostru tradițional și astfel, a arătat susținere pentru cauza noastră”, a menționat de pe scenă patroana CCF/HHC Moldova, soprana Valentina Nafornița.

Edițiile precedente ale Galei Generozității au colectat fonduri care au fost orientate pentru procurarea sistemelor FM care au permis integrarea cu succes a 14 copii hipoacuzici în școlile din comunitățile lor, alături de familii și a unei Case Comunitare pentru 12 copii cu dizabilități grave din Chișinău.

Partenerii principali ai Galei Generozității 2017: Victoriabank și Fundația Felicia

Partener strategic: Kaufland

Partenerii evenimentului: Purcari, Berlizo, Promapoix, Milli Fiori, Valentino Delure, Happy Tour, Turkish Airlines, Color-print, Designe Arhitectur Studio Partener

Partenerii media: iTicket, Unimedia.md Unica.md, Mamaplus.md, Diez , Zugo, Hardys, Madein, Ea.md, Promotime, Agora, Locals.md, Evenimente.md

Mon, 12/04/2017 - 14:06
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Aliona Plămădeală: Fiecare zi de naștere trebuie sărbătorită cu sens
Suma colectată
MDL401
101%
Suma necesară:
MDL400
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
MDL5,583
101%
Suma necesară:
MDL5,580
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
MDL1,400
100%
Suma necesară:
MDL1,400