În campania „Povești de-acasă” am colectat 20 116 lei

Timp de o lună am citit povești, în fiecare seară. Campania „Povești de-acasă” inițiată alături de prezentatoarea TV, Ilinca Avram, s-a încheiat.

Timp de o lună am citit povești, în fiecare seară. Campania „Povești de-acasă” inițiată alături de prezentatoarea TV, Ilinca Avram, s-a încheiat. 36 de protagoniști, artiști, bloggeri, actori, oameni de afaceri, jurnaliști, prezentatori TV, interpreți și desigur Ambasadorii muncii noastre, ne-au adus în case, seară de seară, bunătatea și lumea lui „a fost odată ca niciodată”. Noi le suntem recunoscători pentru susținere, implicare și donații:

Natalia Barbu, Lili Lozan, Pasha Parfeni, Lucia Gariuc, Stela Botez, Diana Decuseară-Onica, Diana Ivanov, Nina Lefter, Natalia Luncaș Ionel, Eugen Botnaru, Stela Moldovan, Aura Revenco, Alina Andronache, Cătălin Lungu, Ana Gnip, Nadia Darie, Clounella, Natalia Madan, Anna Smolnițchi, Ghenadie Gâlcă, Tinca și Oleg Mardare, Elena Frunze Hatman, Liliana Rotaru, Lucia Berdos, echipa Matinalii – Sandu Scobioală, Anatol Guzic și Mihai Suvac, Ludmila Gheorghiță, Nicu Țurcanu, Lilia Ojovan (Lilu), Dan Melnic, Gabi Marcu, Petru Hadârcă, Inna Colbasiuc, Mariana Dahan.

Cu eforturi comune, reușim de fiecare dată să schimbăm lumea spre bine

Pentru echipa noastră, aceste colaborări au fost noi oportunități de a stabili prietenii, de a transmite mesaje importante despre copiii rămași fără protecție părintească, precum și de a sensibiliza publicul despre efectele nocive ale pandemiei asupra a zeci de mii de copii de la noi. Cu eforturi comune, reușim de fiecare dată să schimbăm lumea spre bine. Pentru o schimbare poate nu e nevoie de mult, dar cel mai importanți e să fim mulți. Prin campania #Poveștideacasă s-au colectat 20 116 lei. Acești bani ne vor ajuta în continuare să intervenim în cele mai acute situații, unde criza COVID-19 lovește nemilos.
În condițiile actuale, criza provocată de pandemie a amplificat și mai mult sărăcia așternută în casele a peste 73 000 de copii din țară. Iar acest număr este într-o continuă creștere, odată ce multe familii și-au micșorat drastic veniturile sau au rămas, în general, fără ele. Vom fi alături de părinții afectați și de copii care sunt supuși riscurilor de a ajunge în grija statului, precum și de cei care au ajuns deja în îngrijirea rezidențială, să le ajutăm familiile sau să le identificăm o formă familială sigură și protejată. Campania care s-a încheiat, este parte a susținerii programelor noastre de lucru și asistență oferită copiilor din Moldova.

„Mulțumesc tuturor celor care au acceptat provocarea de a citi povești și s-au simțit și ei copii. Mulțumesc vouă tuturor celor care au donat, pentru că o donație mică poate face o diferență mare. Și nu uitați că putem fi mai buni, nu doar astăzi, atunci când e necesar acest lucru, dar și mâine, când nu ni se pare necesar. Site-ul www.ccfmoldova.org este deschis oricând pentru donații”, a menționat Ilinca Avram, inițiatoarea campaniei „Povești de-acasă”.

În încheierea campaniei aducem și noi sincere mulțumiri Ilincăi Avram, dar neapărat și fiecărui protagonist, susținător, prieten și donator.

Sun, 06/28/2020 - 15:04
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Aliona Plămădeală: Fiecare zi de naștere trebuie sărbătorită cu sens
Suma colectată
MDL401
101%
Suma necesară:
MDL400
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
MDL5,583
101%
Suma necesară:
MDL5,580
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
MDL1,400
100%
Suma necesară:
MDL1,400