Gala Generozității, ediția a opta, a fost un spectacol muzical excepțional

Cea de-a VIII-a ediție a celui mai mare eveniment social din țară – „Gala Generozității”, organizat de A. O. „Copil, Comunitate, Familie” (CCF Moldova), alături de faimoasa soprană Valentina Nafornița, a reunit în acest an artiști importanți, aducând pe scena Sălii cu Orgă muzica clasică, voci și talente apreciate în întreaga lume.

Alături de talentata soprană și patroană CCF Moldova, Valentina Nafornița, pe scenă au urcat violonista Rusanda Panfili, pianistul Marcel Lazăr și mezzo-soprana Lilia Istrati. Artiștii au cântat pentru a susține cauza CCF Moldova, și anume, crearea unui mediu familial sigur și protejat pentru fiecare copil.

„Celor mai puțin fericiți… Deseori auzim această frază spusă cu sinceritate și compasiune. Dar cât de fericiți suntem noi? Îmi aduc aminte de copilăria mea pe care am trăit-o în familie, o familie modestă din satul Cuhnești, Republica Moldova. Ce aveam noi? Ceva de mare preț – FERICIREA. Astăzi învăț să fiu fericită, atunci pur și simplu eram. Această cauză, această gală, în timp am înțeles că o susțin cu multă dăruire. Fiecare copil pe care l-am cunoscut prin cauza CCF Moldova, îmi oferă o lecție de viață, de a trăi viața frumos așa cum este ea, cu bune și cu mai puțin bune. Aș dori ca fiecare dintre noi să ne gândim la aceasta și să prețuim ceea ce avem. Iar pe acești micuți copii să îi ajutăm să rămână sau să se reîntoarcă într-o familie iubitoare”, a mărturisit soprana Valentina Nafornita în cadrul „Galei Generozității”.

Prima arie a spectacolului muzical „Ch’il bel sogno di Doretta” din Opera La Rondine de Giacomo Puccini, interpretată de soprană, tot despre importanța fericirii a răsunat.

Cu sprijinul partenerilor, artiștilor, patronilor și tuturor oamenilor buni, am reușit să colectăm, în acest an, în cadrul licitației caritabile și „Galei Generozității” suma de 14 500 de euro.

Menționăm că, toți banii colectați în rezultatul evenimentului vor fi direcționați în programele de sprijin familial CCF Moldova, care susține anual în jur de 700 de copii. Echipa CCF Moldova lucrează pentru a găsi o soluție pentru fiecare dintre copiii vulnerabili pe care îi ajutăm. În așa mod, CCF Moldova vrea să elimine definitiv orfelinatele de pe harta Moldovei și să prevină destrămarea familiilor din cauza sărăciei.

Anual „Gala Generozității” este susținută de B.C. „Victoriabank” S.A., Purcari, Fundația Felicia, la are în acest an s-a alăturat și Synevo Moldova. Le mulțumim pentru încredere și sprijin.

De asemenea, mulțumim și partenerului media EA.md.

Thu, 12/09/2021 - 15:35
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Aliona Plămădeală: Fiecare zi de naștere trebuie sărbătorită cu sens
Suma colectată
MDL401
101%
Suma necesară:
MDL400
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
MDL5,583
101%
Suma necesară:
MDL5,580
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
MDL1,400
100%
Suma necesară:
MDL1,400