POVEȘTI DE-ACASĂ – o nouă campanie socială

Povești de-acasă este o nouă campanie socială, lansată de Copil, Comunitate, Familie pe online.

Povești de-acasă este o nouă campanie socială, lansată de Copil, Comunitate, Familie pe online. Este o inițiativă internațională, pe care o aducem în Moldova împreună cu prezentatoarea TV, Ilinca Avram, stabilită de ceva vreme în California, SUA, unde campania se bucură de un real succes. Alături de persoane publice din țara noastră: actori, artiști, prezentatori TV, bloggeri, nume cunoscute publicului, vom citi povești, basme și fabule românești în fiecare seară, timp de o lună, și vom încuraja ascultătorii, dar și cei care cred în poveștile copilăriei, să doneze ușor și comod pe platforma de donații online a organizației https://ccfmoldova.org/vbdonations/product/donatie/. Campania se va desfășura pe toate canalele de socializare ale CCF Moldova.

Ulterior, echipa Copil, Comunitate, Familie va ajunge la cei mai afectați copii care se culcă flâmânzi, iar visele lor sunt doar despre mâncare

Una dintre cele mai frumoase amintiri din copilărie este atunci când părinții sau bunicii ne citeau povești. Bunica mea întotdeauna spune că vorbele, cuvintele sunt tămăduitoare, iar dacă sunt spuse de persoana potrivită la timpul potrivit, atunci pot fi cu adevărat magice. Suntem într-o perioadă dificilă cu toții, dar cred că este și un moment oportun pentru a deveni mai buni. Și asta dacă ne gândim și facem ceva pentru cei care au nevoie de ajutorul nostru. Vă propun să creăm împreună o poveste frumoasă și reală pentru copiii din familiile nevoiașe”, a menționat Ilinca Avram.

Cuvintele au putere tămăduitoare, iar cele din basme, spuse și răspuse, timp de secole, au o putere aproape magică.

Solidaritatea ne va face mai puternici în lupta împotriva COVID-19, care lasă urme adânci asupra familiilor vulnerabile chiar și în perioda postpandemică. Avem nevoie de sprijinul tutoror ca să putem ajuta copiii să rămână alături de părinții lor, iar aceștia să le asigure necesarul pentru viață. Pandemia ne unește prin acțiuni comune, vom preveni suferința și vom proteja fiecare copil.

Îi așteptăm pe toți cu mare drag în lumea lui “a fost odată ca niciodată”.

Thu, 05/14/2020 - 14:54
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Aliona Plămădeală: Fiecare zi de naștere trebuie sărbătorită cu sens
Suma colectată
MDL401
101%
Suma necesară:
MDL400
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
MDL5,583
101%
Suma necesară:
MDL5,580
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
MDL1,400
100%
Suma necesară:
MDL1,400