Rezultatele campaniei „Carduri de Crăciun”, ediția anului 2022

Ne bucurăm că la trecere dintre ani, multe companii, dar și persoane fizice aleg să dăruiască celor dragi carduri poștale pictate de copii. Pentru CCF Moldova a devenit o tradiție ca în ajunul sărbătorilor de iarnă să ofere tuturor posibilitatea de a contribui la bunăstarea copiilor afectați de sărăcie.

Ne bucurăm că la trecere dintre ani (2022 – 2023) multe companii, dar și persoane fizice au ales să dăruiască celor dragi carduri poștale pictate de copii.

Pentru CCF Moldova a devenit o tradiție ca în ajunul sărbătorilor de iarnă să ofere tuturor posibilitatea de a contribui la bunăstarea copiilor afectați de sărăcie.

An de an ne ocupăm de pregătirea felicitărilor de Crăciun, fiecare dintre ele poartă pictura realizată de un copil.

În ediția din acest an au fost comandate 2 159 de carduri, astfel fiind înregistrată cea mai mare sumă de până acum în cadrul campaniei, și anume 134 260 lei.

Cardurile poștale pictate de copii, achiziționate de companii, oameni de afaceri, părinți și susținători CCF Moldova, au ajuns în toate colțurile țării, dar și-n afara ei. Banii colectați în urma vânzării cardurilor sunt utilizați pentru a răspunde celor mai stringente nevoi ale copiilor și familiilor defavorizate, în baza unei evaluări individuale.

Fri, 12/30/2022 - 13:39
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Aliona Plămădeală: Fiecare zi de naștere trebuie sărbătorită cu sens
Suma colectată
MDL401
101%
Suma necesară:
MDL400
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
MDL5,583
101%
Suma necesară:
MDL5,580
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
MDL1,400
100%
Suma necesară:
MDL1,400