Unde se implică oamenii cu dăruire și profesionalism, se topesc obstacolele ca ghețarii. O casă pentru 7 copii

Dragostea sinceră și necondiționată atât de mult îi caracterizează. Sunt foarte uniți. Iar odată cu trecerea timpului, acest lucru a rămas neschimbat.

Primisem informația despre o familie cu șapte copii care locuiau într-o casă ce le pune viața în pericol. Autoritățile nu aveau o alternativă pentru ei decât să îi încurajeze să facă ceva.

Cu toate că erau înghesuiți toți în două odăi mici și întunecoase, în cuierul de la intrare trei cămăși albe luminau parcă casă. Toate una peste alta, dar curate și cu grijă aranjate. Am înțeles că aici lucrurile se vor schimba rapid, dacă răspundem anume cauzei care provoacă atâtea nevoi.

„În casa noastră nu era sigur să trăiești, podul a căzut pur și simplu într-o zi. Pereții exteriori se surpau, dar nu puteam strânge bani ca să ne cumpărăm o altă locuință”, își amintește mama celor șapte copii.

Datorită partenerului nostru generos, Fuior Gourment, acest vis a devenit realitate. Fuior ne-a ajutat să procurăm familiei locuință – una sigură, spațioasă, cu o grădină mare, unde vor fi plantați pomi și unde vor crește multe legume și fructe.

În același timp, datorită sprijinului companiei Avigo (bilete de avion) am reușit să renovăm  locuința.

„Suntem recunoscători finanțatorilor și donatorilor CCF Moldova care vin să sprijine familiile aflate în asemenea situații. Mă bucur foarte mult că am reuși să înregistrăm progrese semnificative nu doar pe aspecte privind îmbunătățirea condițiilor de trai, dar și pe aspecte privind  de asigurarea unei stabilități emoționale”, menționează Natalia Făureană, manager de caz, CCF Moldova.

De asemenea, Natalia a adăugat: „De-a lungul acestui an am susținut familia cu produse alimentare, încălțăminte și îmbrăcăminte pentru copii, i-am ajutat să se pregătească pentru 1 septembrie. Suportul nostru nu s-a bazat doar pe sprijin financiar sau pe satisfacerea necesităților fizice, dar un accent foarte mare a fost și pe echilibrarea stării emoționale a mamei și suport în gestionarea comportamentelor copiilor.

Dragostea sinceră și necondiționată atât de mult îi caracterizează. Sunt foarte uniți, am remarcat acest fapt chiar de la primele vizite pe care le-am avut în familie. Odată cu trecerea timpului acest lucru a rămas neschimbat.

Tue, 12/13/2022 - 14:43
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Cristina Aramă - Cred că prin implicare putem face diferența
Suma colectată
MDL10,830
91%
Suma necesară:
MDL12,000
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
MDL5,583
112%
Suma necesară:
MDL5,000
Bogdan Ghieș - ziua de naștere nu este numai despre a primi, dar și despre a dărui
Suma colectată
MDL3,700
17%
Suma necesară:
MDL22,000