Donează 2% din impozitul pe venit copiilor

Începând cu acest an, poți alege cui donezi 2% din impozitul tău pe venit. Tu ai puterea deciziei, unde vrei să ajungă banul tău și ce ai vrea să schimbi.

Conform Hot de Guvern nr.1288  din 30.11.16 pentru aprobarea regulamentului cu privire la mecanismul de desemnare procentuală, acum poți redirecționa 2% din impozitul tău pe venit obținut în anul anterior către CCF Moldova.

Vineri 16 decembrie, 2016, Ministerul Justiției ne-a confirmat ca, în urma solicitării depuse, AO. CCF Moldova este înscrisă lista beneficiarilor desemnării procentuale.

Acum tu, ai direct posibilitatea să sprijini pe cei mai vulnerabili copii din Moldova: cei fără părinți, captivi în orfelinate, ”orfanii sociali” care sunt instituționalizați din cauza sărăciei sau a bolilor cronice, ale lor ori ale familiilor din care provin, și cei aflați în prag de separare de familie.

Donează 2% din impozitul tău de venit pentru ai ajuta!

Modalitatea de direcționare e foarte simplă:

  • Depune declarația persoanelor fizice cu privire la impozitul pe venit (Forma   CET 15) la Inspectoratul fiscal teritorial în perioada 1 ianuarie- 30 aprilie.
  • Asigură-te că nu ai datorii pentru perioadele anterioare.
  • Indică în declarație codul fiscal al CCF Moldova– 1011620001828 pentru care direcționezi cele 2%.

    Atenție! Poți dona într-un an unui singur beneficiar.

Autoritățile responsabile vor transfera banii pe contul organizației noastre CCF Moldova, iar noi te vom informa unde ajunge donația ta, aici www.ccfmoldova.org precum și în rapoartele anuale.

De ce să donezi pentru CCF Moldova?

Pentru că ne ajuți să redăm copilăria micuților lipsiți de ea. Le oferim dreptul la identitate, familie, dragoste, educație, protecție, etc

Noi, CCF/HHC Moldova (Copil, Comunitate, Familie) suntem un ONG local, cu Statut de Utilitate Publică, și reprezentăm Hope & Homes for Children din Marea Britanie (HHC UK).

Timp de 12 ani activitatea noastră în Moldova, se desfășoară în parteneriat cu autoritățile guvernamentale centrale și locale, iar scopul și misiunea noastră este de a oferi o casă și o familie fiecărui copil.  Până în prezent am lucrat cu peste 3000 copii, reîntorcându-i acasă din orfelinate sau prevenind intrarea lor în aceste instituții, oferind sprijin familial calificat și individualizat. În acești ani am reușit să închidem pentru totdeauna 6 internate, care de-a lungul anilor au curmat sute de copilării, umbrindu-le fericirea, privându-i de dragoste.

Munca noastră continuă și urmărim înlocuirea sistemului instituțional de protecție a copilului, cu un sistem bazat pe conceptul familial. Așa ca fiecare copil să crească într-un mediu familial sigur și protejat, iar Moldova să nu mai aibă internate și case de copii.

Mar, 10/03/2017 - 10:08
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
O altfel de soartă

Își dorește o altfel de soartă pentru copiii ei, una care să nu fie marcată de experiența orfelinatelor. A simțit pe pielea ei cum e să trăiești fără de afecțiunea și grija unei familii.

Joi, 11/03/2022 - 10:25
#niciodatasingur
Tatiana Miron: În loc să primesc cadouri tradiționale, vă invit să vă alăturați într-o acțiune specială
Suma colectată
450 lei
100%
Suma necesară:
450 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei
Bogdan Ghieș - ziua de naștere nu este numai despre a primi, dar și despre a dărui
Suma colectată
0 lei
0%
Suma necesară:
22.000 lei