Primul caz din campania de Crăciun

Pentru 3 frați din nordul țării „Crăciunul nu e la fel fără...” magia care le va schimba viața.

Dorința lor cea mai mare care ne-au spus-o este : ,,Vrem ca în anul care vine mama să nu mai plângă și să fim mereu bucuroși”

Ați putea crede că trei copii de 5, 4 și 2 ani au așa așteptare de la Moș Crăciun? Cu regret Artiom, Artur și Cristina așteaptă cu multă speranță că în acest an Moș Crăciun nu va uita sau întârzia să ajungă și pe la ei, așa cum se întâmpla anterior. Inspirația și credința lor este alimentată de mama, cea care îi încurajează să viseze și le protejează speranțele. În acest an i-a ajutat să-i scrie Moșului încă din toamnă, așa ca scrisorile lor să fie primele pe masa lui.

Andreea, mama copiilor, și-a pus un plan măreț în față, chiar ambițios, prin care tinde să-și schimbe viața sa și a copiilor. Ca orice mamă își dorește tot ce e mai bun pentru puii săi. Conștientizează că viața e una și nu mai poate continua în tempoul în care a trăit mai bine de 6 ani lângă un soț abuziv și neglijent. A rupt lanțul răbdării pentru ca copii să nu mai sufere în mizerie, sărăcie și abuz. Nu-i este ușor, fiecare cădere o întărește și fiecare lacrimă îi aduce un nou zâmbet – toate de dragul micuților ce o înconjoară.

La moment închiriază o locuință în mun. Bălți, cu greu face față realității, am ajutat-o să-și încadreze copii în programe preșcolare, iar micuța Cristina frecventează creșa socială. Astfel ca Andreea să poată munci, dar oricum nu reușește încă să acopere toate necesitățile.

De curând ne-am revăzut cu  Artiom, Artur și Cristina, cei 2 frați mai mari au venit la creșa cu mama lor după surioară. Atîta fericire și emoție pe chipurile acestor copii nu am mai văzut de mult timp. Se îmbrățișau, își spuneau cuvinte dulci doar după o zi de revederi. Tot atunci am aflat ce au scris în secret copii lui Moș Crăciun. Toți 3 își doresc multe dulciuri, apoi Artiom, cel care este sprijinul mamei și-ar dori un constructor, din care să-și modeleze viitoarea casă, Artur, un robot, de la care să învețe să fie puternic și luptător, iar Cristina, micuța alinare a tuturor și inima veseliilor, își dorește nu alt ceva decât o păpușă mare, mare.

Pe lângă acestea copii au nevoie de haine și încălțăminte de iarnă. În mica lor locuință lipsurile sunt evidente, e loc de orice piesă de mobilier în stare bună, înlocuind vechiturile avariate, dar cel mai mult se simte necesitatea unei mașini de spălat, nu doar pentru ai ușura munca casnică a mamei, dar și pentru a preveni umiditatea în încăpere.

Artiom, Artur și Cristina alături de Andreea mama lor pot fi vrăjiți de bunătatea noastră. Pentru a ajunge la ei luați legătura cu managerul de caz CCF Moldova – 068588493 Marina.

În fiecare din noi există o putere generoasă și am putea să le-o demonstrăm celor ce încă nu au descoperit-o, din anumite motive.

De asemenea puteți dona:

  1. PayPal – contact@ccfmoldova.org
  2. Terminalele QiWi – CCF Moldova
  3. Transfer bancar – https://ccfmoldova.org/ro/doneaza-acum/donatii/transfer-bancar

* CCF Moldova își ia angajamentul ca întreaga sumă donată să ajungă la beneficiarii direcți,  iar dvs sunteți în drept de a solicita informații despre utilitatea lor.

Sâm, 12/24/2016 - 10:03
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
O altfel de soartă

Își dorește o altfel de soartă pentru copiii ei, una care să nu fie marcată de experiența orfelinatelor. A simțit pe pielea ei cum e să trăiești fără de afecțiunea și grija unei familii.

Joi, 11/03/2022 - 10:25
#niciodatasingur
Tatiana Miron: În loc să primesc cadouri tradiționale, vă invit să vă alăturați într-o acțiune specială
Suma colectată
450 lei
100%
Suma necesară:
450 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei
Bogdan Ghieș - ziua de naștere nu este numai despre a primi, dar și despre a dărui
Suma colectată
0 lei
0%
Suma necesară:
22.000 lei