Acoperiș nou deasupra capului

Chiar și cele mai dificile sau irealizabile provocări pot fi depășite. Îngrijorările unei mame solitare s-au transformat în lacrimi de fericire.

Lucrările de renovare a acoperișului casei în care locuiește împreună cu cei trei copii ai săi au fost definitivate. Oxana nu și-a imaginat că ceea ce i se părea un proiect ambițios și de lungă durată a devenit o realitate palpabilă.

Contribuția fiecăruia, importantă

Renovarea a fost posibilă datorită resurselor financiare adunate din cele 2% din impozitul pe venit redirecționate de persoanele fizice către organizația noastră în anul 2019. Suma totală colectată a ajuns la 65.785 lei, dintre care 30 de mii au fost utilizați pentru familia Oxanei. 12 mii de lei necesari au fost acoperiți din sprijinul familial acordat anual de către autoritățile publice locale. Suma de opt mii de lei lipsă a fost oferită de partenerul fidel al CCF/HHC Moldova – compania Transterminal.

Speranța din ochii unei mame

Văzând lucrările definitivate, pe chipul ei a apărut speranța, iar ochii i s-au umplut de lacrimi de fericire. Îmbrățișările sunt singura valută de schimb de care dispune femeia pentru a mulțumi echipei CCF/HHC Moldova pentru întregul suport. Renovarea acoperișului părea o acțiune irealizabilă pentru capacitățile și resursele financiare pe care putea miza. “Nu mi-am imaginat că cineva ar fi putut să ne ajute asa cum ați făcut-o voi. Vă mulțumesc tare mult. Nu am pe nimeni care ar putea să mă sprijine. Vă mulțumesc pentru tot suportul pe care mi l-ați oferit”, a menționat emoționată Oxana.

Siguranță pentru copii

Cei trei copii ai săi, Ana (6 ani), Ion (4 ani) și Cristian (2 ani) pot crește într-un mediu sigur, în brațele protectoare ale mamei. Femeia este dispusă să facă tot ce este necesar să le asigure o soartă lipsită de griji. Odată cu reconstruirea acoperișului casei, pericolul iminent a fost înlăturat. Era una dintre necesitățile stringente. Anexa casei, care se află într-o stare deplorabilă, necesită a fi renovată și ea, iar condițiile de trai îmbunătățite.

Femeia urmează să-și găsească un post de muncă cu normă întreagă. Munca cu ziua prin sat e o soluție pentru moment.

Redirecționează 2 % din impozitul pe venit către CCF/HHC Moldova

Cazul rămâne în continuare în vizorul organizației, iar mama și cei trei copii ai săi vor beneficia de asistența necesară în vederea eliminării tuturor riscurilor. Puteți contribui la bunăstarea familiei printr-un singur click. Povestea familiei o puteți citi aici. Redirecționând 2% din impozitul pe venit către CCF/HHC Moldova, poți ajuta și alți copii să se bucure de o adevărată familie. Mai multă informație despre mecanismul 2 % găsiți pe acest link.

Mie, 11/02/2022 - 12:50
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Tatiana Miron: În loc să primesc cadouri tradiționale, vă invit să vă alăturați într-o acțiune specială
Suma colectată
450 lei
100%
Suma necesară:
450 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei
Bogdan Ghieș - ziua de naștere nu este numai despre a primi, dar și despre a dărui
Suma colectată
0 lei
0%
Suma necesară:
22.000 lei