Copiii au nevoie de părinți

De o lună e zile familia Eugeniei și a lui Victor s-a mărit cu încă un membru. În viața tinerilor părinți, de numai 18 și 19 ani, a apărut Mihăieș, al doilea copil. Victor, tatăl copiilor conștientizează că responsabilitatea și grija s-a dublat, iar Eugenia nici nu simte oboseala nopților nedormite, radiind de fericirii.

’’Am fost tare judecați  că suntem săraci și nu avem unde trăi; mă întorceam mereu cu lacrimi în ochi de la medic, la evidența căruia mă aflam cu sarcina, care mereu îmi repeta că nu știu decât să fac copii. Era așa de dureros… Dar spuneți-mi care ar fi fost soluția dacă așa s-a primit și am rămas însărcinată?!’’ cu vocea tremurând spune Eugenia, mama copiilor. Ambii părinți luptă pentru familia lor, pentru integritate și o viață mai bună, de fiecare dată menționând  ’’vom munci pentru copii sa-I avem alături, vom face tot ce putem numai ca ei să nu cunoască ce înseamnă o viață trăită în internat departe de familie, așa precum am avut-o noi’’, spune Victor cu ochii triști lăsați în pământ.

Mai multă speranță pentru tânăra familie. Cu sprijinul și interesul de a salva acești copii patru moldovence din SUA  au pornit o campanile de ajutorare, aliniindu-ne forțele și contribuind împreună am reușit să adunăm 1600$. Suma nu e îndeajuns pentru a restabili locuința familiei, însă am reușit să facem primii pași importanți. Reparația e în toi, casa are geamuri noi, ceea ce oferă un aspect de securitate, iar pentru Eugenia și Victor acest efort, le oferă mai multă încredere, mobilizându-i pentru noua schimbare.

Viața în sânul familiei pentru Mihăieș (1 lună) și sora sa (2 ani), desigur că în primul rând depinde de atitudinea părinților lor, însă cu sprijinul nostru am putea să le oferim mai multă încredere și putere în lupta cu cruda realitate. Acești părinți nu poartă nici o viană pentru trecutul lor, care i-a privat de drepturi și posibilități importante în viață, iar astăzi își construies destinul de la zero. Ceea ce au învîțat unul de la altul este susținerea și înțelegerea reciprocă și asta se vede clar în reația lor.

Ajutorul fiecaruia dintre noi constituie un aport important pentru familie!

Mie, 11/02/2022 - 12:20
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Tatiana Miron: În loc să primesc cadouri tradiționale, vă invit să vă alăturați într-o acțiune specială
Suma colectată
450 lei
100%
Suma necesară:
450 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei
Bogdan Ghieș - ziua de naștere nu este numai despre a primi, dar și despre a dărui
Suma colectată
0 lei
0%
Suma necesară:
22.000 lei