Învață să dăruiești!

Visul Anișoarei de a avea un pian s-a împlinit, iar asta datorită ajutorului venit din partea comunității moldovenilor din Chicago. Emoțiile de fericire ale fetiței au ajuns până peste ocean, iar astăzi, acești oameni cu suflet mare ne-au expediat o scrisoare, în care ne îndeamnă pe toți să dăruim.

„Dorința de a dărui se educă din copilarie. Faptele de binefacere se înfăptuiesc de oamenii care au conştiinţa dezvoltată în spiritul credinţei şi al bunului simţ. Nu este neapărat nevoie să fii bogat și nu este imposibil să facem o faptă bună prin a dărui o sumă mica de bani. Putem renunța cu ușurință la o cafea servită în oraș, la o manichiură, la o haină nouă etc. Cu un simplu gest, putem schimba întregul destin a unui copil.

La începutul lunii martie, campania „Să-i dăm aripi privighetorii”, lansată de Natalia Cucoș, mi-a atras atenția. Tatăl meu este muzician, aș putea spune că am crescut pe note muzicale. Regret și astăzi că nu am urmat îndemnul tatălui meu de a studia pianul.

Eu sunt recunoscătoare întregii comunități din Chicago pentru receptivitatea și generozitatea de care au dat dovadă. Talentul nu ține cont de vârstă sau situația materială. Este responsabilitatea noastră să construim viitorul copiilor. Dorința noastră este de a contribui și a construi o lume mai bună, în care fiecare copil să crească iubit, sănătos și fericit.

Sper că într-o bună zi, când voi vizita Moldova, să o cunosc personal și pe Anișoara. Să-i dea Dumnezeu putere doamnei Elena și sotului dumneai pentru ceea ce fac, este un act extraordinar. Vă mulțumesc tuturor pentru această șansă: Natalia Cucoș (Îngeri Păzitori), CCF Moldova, Cristofor Aldea Teodorovici, Tatiana Codreanu și întregii comunități din Chicago.

Despre CMC: Community of Moldovans in Chicago

În data de 14 Ianuarie 2015, în Chicago, ILLINOIS, s-a înregistrat organizația non-profit „COMMUNITY OF MOLDOVANS IN CHICAGO – CMC”, organizație ce reprezintă comunitatea moldovenilor din Chicago. Organizația a fost înființată la inițiativa Marianei Berbecaru, având sprijinul altor trei persoane: Victoria Crețu, Aliona Loghin și Tatiana Bajureanu. CMC are ca scop principal unirea tuturor moldovenilor imigranți în statul Illinois, purtători ale acelorași valori și credințe spirituale, morale și culturale, și crearea de punți economico-socio-culturale între Chicago și Republica Moldova.”

Cu drag,

Mariana Berbecaru – președinte și fondatoarea CMC

Mie, 11/02/2022 - 12:22
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Tatiana Miron: În loc să primesc cadouri tradiționale, vă invit să vă alăturați într-o acțiune specială
Suma colectată
450 lei
100%
Suma necesară:
450 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei
Bogdan Ghieș - ziua de naștere nu este numai despre a primi, dar și despre a dărui
Suma colectată
0 lei
0%
Suma necesară:
22.000 lei