Misiune

Organizația Copil, Comunitate, Familie a fost înființată în 2004. Începând cu 2005, reprezentăm în țara noastră organizația internațională Hope and Homes for Children, cu sediul central în Marea Britanie.

Fiecare copil are nevoie de familie

Organizația Copil, Comunitate, Familie a fost înființată în 2004. Începând cu 2005, reprezentăm în țara noastră organizația internațională Hope and Homes for Children, cu sediul central în Marea Britanie. La nivel global, HHC UK activează de peste 25 de ani cu scopul de a convinge guvernele să închidă instituțiile rezidențiale pentru copii și să le înlocuiască cu un sistem bazat pe conceptul familial. CCF Moldova și HHC Marea Britanie în parteneriat cu autoritățile centrale și locale din țara noastră, acționează pentru a închide orfelinatele și a înlocui centrele de plasament cu alternative de tip familie și servicii comunitare, reușind să închidem 10 internate și să lucrăm direct cu 7431 de copii și familiile lor.

Misiunea CCF Moldova

CCF Moldova creează pentru copiii în nevoie un mediu de speranţă şi respect, în care ei îşi pot dezvolta potenţialul complet şi oferă instrumente practice pentru o schimbare pozitivă în viaţa copilului, familiei şi comunităţii.

Viziunea CCF Moldova

Creăm o lume unde toți copiii noștri se vor bucura de o copilărie fericită, vor avea pentru ce zâmbi,vor primi dragoste, grijă și protecția familiei.

Împreună mai puternici!