Campaniei „Povești de-acasă”, organizată pentru a treia oară de CCF Moldova, alături Ilinca Avram, s-a încheiat. Pe lângă succesul financiar, care vine să sprijine misiunea organizației CCF Moldova, în acest an citirea poveștilor a fost încurajate de mai mulți tați, susținuți și de trei voci feminine.
Campaniei „Povești de-acasă”, organizată pentru a treia oară de CCF Moldova, alături Ilinca Avram, s-a încheiat. Pe lângă succesul financiar, care vine să sprijine misiunea organizației CCF Moldova, în acest an citirea poveștilor a fost încurajate de mai mulți tați, susținuți și de trei voci feminine.
Datorită protagoniștilor, partenerilor campaniei și tuturor oamenilor buni, a fost colectată suma de 73 489 de lei. Fiecare donație a fost dublată de partenerul organizației Victoriabank, iar Zahăr Domnița a îndulcit poveștile, printr-o donație considerabilă.
Reamintim că în acest an avem o misiune dublă. Copiii noștri, dar și copiii din Ucraina au nevoie de ajutorul nostru la fel de mult. Anual programele CCF Moldova, sprijină peste 700 de copii să crească ACASĂ, prevenind separarea de familie, sau readucându-i din orfelinate în familie. La fel, activitatea echipei este centrată pe protecția copilului în 20 de Centre de refugiați, unde se află copiii ucraineni împreună cu părinții lor. CCF Moldova își exprimă profunda recunoștință pentru mesajul de încurajare care a venit în prima zi a campaniei de la Excelența Sa, Ambasadorul Ucrainei în Moldova, Marko Shevchenko.
„Susțin dreptul fiecărui copil din lume la o familie, dragoste și pace. Astăzi, mai mult ca oricând, ne dorim ca tații din Ucraina să fie sănătoși și să-și poată strânge la piept copiii, pentru că sunt încă atâtea povești de povestit, atâtea aventuri de trăit și dragoste de împărțit”, a declarat Marko Shevchenko.
Mulțumim taților care au fost alături de noi în cea de-a treia ediție a campaniei: Vlad Țurcanu, Cristofor Aldea-Teodorovici, Maxim Melinti, Dmitri Voloshin, Maxim Potîrniche, Dumitru Talmazan, Dumitru Marian, Petru Hadârcă, Iulian Filip, Bogdan Pleșuvescu, Dumitru Roman (Beton), Roman Rybaleov, Tudor Darie, Mihai Burciu, Dinu Țurcanu, Dan Melnic, Marcel Spătari.
În ultima zi a campaniei, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copiilor, am avut povești la „puterea a treia”. Patroana CCF Moldova, Valentina Nafornița, a fost în vizită la bunica Pavlina și la cei șase nepoți. Cu vocea ei plină de căldură și noblețe, le-a citit copiilor o poveste despre bunătate și pace, generozitate și bunăvoință.
De asemenea, campania a fost susținută cu multă implicare de Olesia Shevchenko, soția ambasadorului Ucrainei în Republica Moldova, care a citit în ucraineană copiilor dintr-un Centru pentru refugiați din Cojușna. A creat un moment atât de luminos, care a rămas cu siguranță o amintire caldă.
Campania s-a încheiat cu mesajul Ministrului Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătari, care la fel a discutat și citit copiilor o poveste despre prietenie, la unul dintre centrele pentru refugiați.
„Mulțumim tuturor protagoniștilor din acest an care ne-au reamintit cât de important este pentru copil dragostea părinților și acele momente magice înainte de somn, când părinții le trezesc imaginația, îi învață despre ce înseamnă bine și rău”, a declarat președinta CCF Moldova, Liliana Rotaru, în încheierea campaniei.
Cu fiecare poveste, suntem tot mai aproape de a oferi copiilor din comunitățile sărace o viață mai bună, alături de părinții lor. Iar datorită eforturilor comune, reușim să schimbăm lumea spre bine.
Vă mulțumim!
Pe 29 septembrie, a avut loc cea de-a zecea ediție Chisinau Marathon 2024, cea mai impresionantă competiție de alergare a anului, organizată de sporter.md
CCF Moldova și patroana organizației, Valentina Nafornița, vă invită la cea de-a 11-a ediție a Galei Generozității, un eveniment care transformă arta în binefacere, pentru binele copiilor
În perioada 25 iulie-25 august 2024, pentru al șaselea an consecutiv, am invitat susținătorii, partenerii și urmăritorii CCF Moldova să se implice activ în susținerea campaniei „G
De ce avem nevoie de acreditarea serviciilor sociale? Pentru ca aceste servicii sǎ asigure calitate și competitivitate, odată ce prestatorii de servi