Laureus sport a oferit premiul internațional inițiativei TeamUp

Timp de mai bine de un an, facilitatori instruiți de CCF Moldova organizează săptămânal activități în Centrele pentru Refugiați și comunități. Experți internaționali War Child Holland au format 6 specialiști CCF Moldova.

O veste excepțională! 

În aceste zile Laureus sport, care premiază legende precum Lionel Messi și Shelly-Ann Fraser-Pryce a oferit premiul internațional inițiativei TeamUp, din care fac parte și colegii noștri de la CCF Moldova.

TeamUp este o intervenție emblematică de sprijin psihosocial pentru copiii afectați de conflict și război. Premiul oferit vine să aprecieze activitățile practicate din categoria Sportul pentru Bine (Sport For Good).

Timp de mai bine de un an, facilitatori instruiți de CCF Moldova organizează săptămânal activități în Centrele pentru Refugiați și comunități. Experți internaționali War Child au format 6 specialiști CCF Moldova.

 Ala Nosatii, trainer/mentor TeamUp CCF în Moldova, a declarat: „Pentru mine personal, TeamUp a adus noi cunoștințe despre lucrul cu copiii și tinerii în situații de urgență. Mă bucur că după ședințele TeamUp, părinții văd schimbări în comportamentul copiilor: copiii sunt mai puțin stresați și dorm mai bine; sunt mai comunicativi, își fac prieteni mai ușori. Părinții/îngrijitorii sunt fericiți să-și vadă copiii bucurându-se de activitățile TeamUp; se pot elibera puțin și se pot concentra asupra lucrurilor pozitive și asupra viitorului lor. Acest lucru îmi aduce, de asemenea, sentimentul că pot face viața cuiva un pic mai ușoară, puțin mai strălucitoare. Un pic de fericire în fiecare zi face o schimbare în viața oamenilor și în viața mea.”

Detalii aici: https://www.laureus.com/news/sport-for-good-award-announcement-launches-the-biggest-show-in-the-sporting-world

Laureus Sport for Good a fost înființat în 2000 pentru a folosi sportul ca motor al schimbării societății și a afectat peste șase milioane și jumătate de copii și tineri. Acum finanțează, sprijină și implementează programe comunitare bazate pe sport în întreaga lume, care folosesc sportul pentru a combate violența, discriminarea și inegalitatea.

Vin, 05/12/2023 - 11:03
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
5.583 lei
101%
Suma necesară:
5.580 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei
Prevenirea abandonului familial
Suma colectată
78.699 lei
4%
Suma necesară:
2.100.000 lei