Paella Party – organizată exclusiv pentru alergătorii Run for Children

Știm cât de necesară este doza de carbohidrați pentru alergători. Tocmai din acest motiv obișnuim cu o zi înaintea curselor de alergare să organizăm o petrecere pentru acumularea energiei necesare. 

În acest an ne-am întâlnit în seara de  23 septembrie,  în curtea partenerilor noștri dragi de la ArtCOR locul unde s-au contopit aromele îmbietoare a paellei autentice, cu spiritul de solidaritate, creând astfel amintiri de neuitat.

Seara a fost dedicată exclusiv alergătorilor începători, precum și atleților de performanță care cred în misiunea CCF Moldova și își dedică timpul, competențele și donațiile echipei Run for Children. A fost momentul lor de relaxare și de conexiune înainte de marea cursă.

Rețeta clasică spaniolă pentru paella a fost preparată  de către bucătarii iscusiți de la Rozmarin. Dar Paella Party nu a fost doar despre mâncare, a fost despre comunicare, prietenii și despre oamenii care au alergat pentru a face o diferență.

Echipa Run for Children a ajuns la un nou record, 382 de alergători și-au unit inimile și pașii pentru a promova și sprijini accesul la educație a copiilor cu nevoi speciale, așa precum e eroina noastră Irina, o micuță curajoasă cu hipoacuzie, și pentru alți copii din 18 localități diferite, toți dorindu-și o șansă la o educație incluzivă și o viață mai bună.

Imagine

Cu această ocazie, transmitem sincere mulțumiri partenerului nostru de încredere, Kaufland Moldova, care de mai bine de 6 ani face o diferență semnificativă în viețile copiilor și familiilor din Moldova. Apreciem, de asemenea, parteneriatul cu Chateau Vartely Winery, Rozmarin Cafe și primirea călduroasă de fiecare dată la Centrul ArtCOR.

Această seară este un capitol în povestea noastră colectivă de solidaritate și va rămâne în albumul amintirilor noastre, grație talentului și eforturilor colegului nostru, Ion Buga. Fiecare fotografie, fiecare zâmbet și fiecare moment capturat vor servi ca mărturie a unității noastre și a impactului pe care îl putem avea atunci când lucrăm împreună pentru o cauză nobilă.

25 Septembrie, 2023
Rezonezi cu misiunea noastră? Donează pe www.donatii.md
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
Vocea copilului

Am organizat la sfârșitul  acestei toamne un atelier unic și emoționant, crearea de lumânări împreună cu copiii. 

21 Noiembrie, 2023