Record la Chișinău Big Hearts Maraton 2023: Echipa RUN FOR CHILDREN în număr de 382 de eroi

Cel mai mare și spectaculos eveniment de alergare din țară – Big Hearts Marathon, a avut loc anul acesta pe 24 septembrie. Cu o echipă de alergători fundraiseri în scop caritabil s-a organizat echipa noastră Run for Children, am fost 382 de EROI. 

În acest an am colectat bani pentru a sprijini cel mai mare program de incluziune educațională  CCF Moldova. Astfel ca micuța Irina, care are hipoacuzie bilaterală, dar și alți copii cu diverse nevoi speciale, din alte 18 localități să poată avea acces la educație în comunitatea lor și echipamente corespunzătoare. 

Pasiunea și solidaritatea au fost evidente nu doar în numărul record de participanți, ci și în suma colectată: 24 055 EURO. 

Un suport important și generos pentru al doilea an consecutiv este oferit de Kaufland Moldova, partenerul nostru care mai bine de 6 ani susține programele de schimbare socială a organizației noastre. 

De asemenea le mulțumim echipei Key IVR care și-a inspirat colegii să se alăture și să poarte cu mândrie tricourile "Run for Children" pe traseul de alergare din UK.  Pe lângă această cursă, Key IVR a lansat cu succes o campanie de colectare de fonduri în Marea Britanie, având ca destinatari copiii din programele CCF Moldova.

Run for Children anul acesta a fost format din echipe corporative, în acest an 23 la număr și 45 alergători individuali.

Cine a fost alături de noi? Au fost patroni, prieteni, sportivi de performanță, atleți și amatori, toți uniți de dorința de a face un gest de bunătate

Aici avem numărul de alergători pe distanțe:

  • 42 km: 10 eroi
  • 21 km: 36 de eroi
  • 10 km: 133 de eroi
  • 5 km: 203 de eroi

Peste 30 de voluntari au fost prezenți și vociferi pe traseu, în 5 puncte ale traseului, susținând fiecare alergător. Transmitem un mesaj sincer tuturor alergătorilor, susținătorilor și voluntarilor: Felicitări! Sunteți adevărați eroi ai copiilor! 

O mulțumire specială îi este dedicată și câștigătorului acestei ediții, Vitalie Gheorghiță, care de mai mult timp este parte a echipei Run for Children.

Imagine

RUN FOR CHILDREN a arătat că Moldova are mulți eroi. În 2023, i-am reunit în cea mai strălucită echipă!

Mai multe poze găsiți AICI

2 Octombrie, 2023
Rezonezi cu misiunea noastră? Donează pe www.donatii.md
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
Vocea copilului

Am organizat la sfârșitul  acestei toamne un atelier unic și emoționant, crearea de lumânări împreună cu copiii. 

21 Noiembrie, 2023