Rezultate Rostul Postului, 2023

Pentru al 7-lea an consecutiv, CCF Moldova a invitat oamenii la fapte bune în preajma uneia dintre cele mai mari sărbători creștine – Paștele. Timp de 7 săptămâni, în fiecare zi, organizația a îndemnat oamenii la Fapte cu Rost, oferindu-le accesibilitate prin intermediul restaurantului virtual să-și împărtășească grija față de copii.

În acest an, campania Rostul Postului a demarat pe 27 februarie și s-a încheiat de Paște cu un total de 224 de donații și suma de 136 539 lei. 

Pentru al 7-lea an consecutiv, CCF Moldova a invitat oamenii la fapte bune în preajma uneia dintre cele mai mari sărbători creștine – Paștele. Timp de 7 săptămâni, în fiecare zi, organizația a îndemnat oamenii la Fapte cu Rost, oferindu-le accesibilitate prin intermediul restaurantului virtual www.rostulpostului.md să-și împărtășească grija față de copii. Restaurantul este o platformă online, unde oricine poate selecta una sau mai multe mese la care ar pofti, dar în loc să le consume, donează contravaloarea acestora în sprijinul copiilor care se culcă flămânzi seară de seară. Cu banii colectați din aceste donații, echipa CCF Moldova susține familiile copiilor afectate de sărăcie extremă. 

Ajutorul constă în dezvoltarea familiei, oferindu-le durabilitate și dezvoltarea unor noi aptitudini pentru a deveni în timp autonomi. Astfel, aceste familii, conform potențialului și nevoilor individuale, primesc: păsări și animale domestice, hrană pentru ele pentru o perioadă, semințe pentru plantarea legumelor, precum și puieți, arbuști. 

În totalul celor 7 ediții de campanie Rostul Postului, am reușit să colectăm 759 274 lei, bani care au contribuit la susținerea și suportul individual a 101 copii și familiile lor, iar în primul an de lansare a campaniei în țara noastră, banii colectați au contribuit la dezvoltarea unei creșe sociale în mun. Bălți. În medie, anual, CCF Moldova lucrează cu peste 700 de copii, oferind sprijin specializat ca fiecare dintre ei să crească acasă, într-un mediu familial. 

Anual, campania este susținută de mai multe canale media, dar și de persoane publice, notorii care facilitează accesul informațional și răspândirea mesajului de bunătate. 
Echipa CCF Moldova adresează înalte aprecieri și mulțumiri fiecărui donator și susținător! 

MULȚUMIM!

Imagine
Joi, 04/20/2023 - 11:37
Donează ACUM!
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole
#niciodatasingur
Tatiana Codreanu: Singură nu voi avea forța care o putem avea împreună!
Suma colectată
5.583 lei
112%
Suma necesară:
5.000 lei
Ana Sîtnic: Să ne unim forțele pentru a-i cumpăra un acordeon Mariei
Suma colectată
5.350 lei
36%
Suma necesară:
15.000 lei
Ana Sîrbu: Îmi doresc ca fiecare copil să aibă un ACASĂ
Suma colectată
1.400 lei
100%
Suma necesară:
1.400 lei