Vocea copilului

Am organizat la sfârșitul  acestei toamne un atelier unic și emoționant, crearea de lumânări împreună cu copiii. 

Consultarea copiilor este o parte activă și chiar cea mai importantă a muncii noastre, în baza acestor consultări ne construim intervențiile. Știm cât de mult contează să creăm un mediu prielnic, securizat și de încredere. Din acest motiv pe lângă vizitele în familii, școală sau grădiniță, organizăm și diverse activități pe interese. Apropiindu-ne de luna frumoaselor sărbători de iarnă, am inițiat o serie de activități de creație. Aceste întâlniri prioritar sunt organizate pentru a predispune copiii la socializare, crearea relațiilor noi și multă comunicare. 

,,Inima mamei este la fel de frumoasă ca inima din lumânare - Mira, 10 ani. 
,,Lumânarea mea e pentru a face zâmbete – Lia, 6 ani.

Când creațiile au început a prinde contur i-am mai întrebat pe copii cui ar dori să ofere această lumânare în formă de inimă după părinții lor, frați și surori. Ne-a surprins să auzim că această lumânare trebuie să ajungă și la oamenii care prin ajutorul lor transmit lumină către alți oameni. Fiecare lumânare, albă și pură, simbolizează sinceritatea și dragostea copiilor pentru cei care ne sprijină constant. Lucrate manual, fiecare lumânare reflectă individualitatea și o parte din recunoștința copilului care a creat-o. Acest gest simplu, dar profund, demonstrează cât de mult contează fiecare partener pentru noi și pentru cei mici.

Te invităm să te alături comunității celor mai Inimoși Oameni pe Patreon sau susține cu o donație programele noastre de sprijin familial. Prin susținerea ta, transmitem bunătate copiilor și îi învățăm - copii străini nu există, iar dragostea și minunile suntem noi, OAMENII! Fiecare gest contează, și împreună putem face o diferență semnificativă. 

Sprijină copiii aici – www.donatii.md

 

21 Noiembrie, 2023
Rezonezi cu misiunea noastră? Donează pe www.donatii.md
Devino patron CCF Moldova www.patreon.com/ccfmoldova
Alte articole