ARTIȘTI
Soprana Valentina Nafornița
Soprana Valentina Nafornița

În fiecare toamnă, talentata și faimoasa soprană, Valentina Nafornița vine la Chișinău special pentru Gala Generozității.

Acordeonistul Pavel Efremov

Pe scenă va urca acordeonistul Pavel Efremov, care a cucerit Germania fiind premiantul concursului GWK Music Awards.

Daniel Jinga și Moldovan National Youth Orchestra

Pe scenă vor urca muzicieni de la MNYO, alături de directorul Operei Naționale din București, Daniel Jinga.

PROGRAMUL ARTISTIC

Cea de-a IX-a ediție a Galei Generozității va fi găzduită cu multă căldură de Madison Park și se va desfășura după un nou format:

Un concert de excepție cu nume notorii, cunoscute marilor case de operă din lume.

Alături de faimoasa și remarcabila soprană Valentina Nafornița, pe scenă vor urca acordeonistul Pavel Efremov, care a cucerit Germania fiind premiantul concursului GWK Music Awards, precum și talentații muzicieni de la Moldovan National Youth Orchestra, alături de directorul Operei Naționale din București, Daniel Jinga.

Seara va fi prezentată de vedeta de televiziune Lili Lozan.

O cină festivă, cu meniu special pregătit de bucătarul Madison Park, însoțită de celebrele vinuri Purcari.

O licitație caritabilă de obiecte și experiențe deosebite, donate de parteneri, susținători generoși. Licitația va fi condusă de unul dintre cei mai tineri și de succes comisari de licitație de la casa „Artmark” din București, Vlad Babenco.

PARTENERI GENERALI
Victoriabank

Suntem profund recunoscători pentru cei 8 ani de când Victoriabank susține misiunea noastră – o casă și o familie pentru fiecare copil.

Proiectul imobiliar „Satul German”
PARTENERI
Fundația FELICIA
Purcari
Zepter
REGULAMENT DE LICITAȚIE

Prezentul Regulament de licitație stabilește cadrul general de desfășurare și participare la evenimentul de licitație organizat de CCF Moldova.

Înainte de a începe licitația propriu-zisă, CCF Moldova a publicat pe platforma www.evenimenteccf.org un catalog ce conține obiectele ce urmează a fi licitate. Astfel, fiecare licitator va avea posibilitatea de a-și forma o convingere proprie, directă și efectivă cu privire la fiecare obiect în  parte.

Obiectele supuse licitației sunt denumite LOTURI sau LOT.

Pentru a putea participa la licitația organizată de CCF Moldova, persoana interesată va cumpăra bilet la evenimentul „Gala Generozității”.

Licitația se va desfășura la restaurantul Madison Park, pe 28 octombrie. Doar persoanele care au cumpărat bilet la eveniment vor putea participa la licitație.