Bun venit pe pagina Balului Generozității

Îți mulțumim pentru interesul de a afla mai multe despre a X-a ediția din acest an al Balului. Un eveniment consacrat al organizației Copil Comunitate Familie organizat alături de patroana organizației, Valentina Nafornița, în sprijinul copiilor din Moldova. 
În continuare pe pagină puteți găsi:


ARTIȘTII * PROGRAMUL EVENIMENTULUI * LICITAȚIE și REGULAMENT * PARTENERII


Fondurile acumulate la eveniment sunt folosite în programele organizației de sprijin familial, incluziune socială și școlară. Ediția din 2023 va susține copii cu nevoi speciale din 18 comunități, pentru care vom oferi echipament asistiv conform nevoii, dar și vom crea condiții adaptate în școlile comunitare.

Te așteptăm la Balul Generozității, în lumea poveștilor de viață și arta de a fi om. 
 

ARTIȘTI
Valentina Nafornița

Soprana care a cucerit prin prezența, talentul și vocea sa cele mai mari case de operă din Europa. 
O personalitate cunoscută și apreciată în lumea muzicii clasice.   
Începând cu 2021 este patroana CCF Moldova, care își dedică talentul și bunătatea în sprijinul copiilor vulnerabili din Moldova. 

Dumitru Mîțu

Renumitul tenor din Republica Moldova care a câștigat cele mai prestigioase concursuri internaționale de operă.  În acest an fiind declarat ”FENOMENUL” renumitului concurs ”SWR JUNGE OPRNSTARS 2023” fiind unul din cei șase cântăreți ai lumii selectat în acest concurs. 

Cristian Spatăru

Compozitor și primul dirijor de orchestra, unicul moldovean absolvent al Universitatea de Muzică și Arte din Viena. 
A debutat la Cluj fiind imediat premiat pentru „Cel mai bun dirijor român” câștigat la Concursul Internațional de Dirijori, apoi au urmat alte invitații să dirijeze orhestrele de tineret din mai multe țări. 

Corul de copii Maestra

Este școala de muzică din București unde profesoara de canto Elena Radu, descoperă talente deosebite. 
Muzica înfrumusețează viața copiilor, iar acest cor și dirijoarea lor știu cum să răspândească din această frumusețe oamenilor din jur. 
Corul de copii vine să aducă o notă artistică remarcabilă evenimentului, printr-un captivant recital muzical. 

Moldova National Youth Orchestra

MNYO reunește cei mai talentați și responsabili tineri instrumentiști din Moldova și România.  
Pentru promovarea tinerelor talente, soprana Valentina Nafornița cântă anual alături de Moldova National Youth Orchestra încă de la prima ediție Balului Generozității.

Alexandrina Sandu

Tânăra care la doar 14 ani a devenit  a doua cea mai bună dansatoare din lume la categoria ei de vârstă. Obținând locul doi la Dance World Cup 2023.
Alexandrina este pasionată de dans încă de la 4 ani. În premieră la Balul Generozității participă cu un număr deosebit.

PREZENTATORI
Dan NEGRU
Lili LOZAN
PROGRAMUL EVENIMENTULUI
  • Oaspeții sunt așteptați la o recepție cu spumante și deserturi de autor
  • Zone special amenajate pentru poze
  • Concert artistic care tradițional implică o surpriză
  • Cină de autor și vinuri selecte
  • Licitație de obiecte și experiențe exclusiviste
  • Petrecere cu cel mai fantastic DJ

Balul Generozității îi va avea în scena bunătății pe Lili Lozan și Dan Negru, prezentatori. 

Bilete pe iTicket

Loturi
Cașcaval cu istorie - “ORO NERO” AURUL NEGRU

Lotul este oferit cu generozitate de către Gastro Wine Market „Cel Bun”. Casa GENNARI e un nume notoriu printre producătorii de Parmigiano, de 3 generații produc cașcavaluri de cea mai înaltă calitate. Din ambiția lor, tradiția și calitatea ce a conferit cașcavalului Parmigiano statutul de Denumire de Origine Protejată și recunoașterea în toată lumea, a luat naștere “ORO NERO” AURUL NEGRU, sau cum i se mai spune “cel mic“ al Casei GENNARI. ORO NERO - e un cașcaval cremos cu o aromă de iaurt și smântână maturat timp de 6-9 luni, făcut exclusiv din lapte de la ferma familiei GENNARI. Marcat de foc și vopsit în negru, cu o textură fină și fermitate semi-dură, este perfect pentru masa ta.

Set unic de cocktail-uri de autor Comac Drinks 

5 cocktailuri create într-un singur exemplar pentru Balul Generozității de Anton Comac, fondatorul Comac Drinks, premiant al Concursului Hennesy Bartender Competition 2019. În colecția sa se găsesc câteva seturi de cocktailuri în ediții limitate care sunt vânate de colecționari. Mixologist de profesie, Anton a vrăjit 5 băuturi cu un gust desăvârșit într-un singur exemplar, așezate într-o cutie specială.

Blender ArtMixPro - Zepter

Misiunea ZEPTER este ”Trăiți sănătos, trăiți îndelungat!”

Pentru a pregăti mâncarea sănătoasă și gustoasă, Zepter propune un blender profesionist, care, timp de trei ani consecutiv, este cel mai solicitat produs. 

ArtMixPro: ușor, comod, silențios, te ajută să creezi ,,magie” culinară din cele mai simple ingrediente pentru a-ți surprinde membrii familiei cu preparate delicioase și sănătoase.  

Dotat cu 16 programe automate, nu trebuie decât să apeși pe buton, iar el știe exact ce trebuie de făcut. În doar 2 minute poți obține un smoothie cremos, care nu se oxidează, datorită funcției de vidare.  

Mai puțin timp în bucătărie, mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi! 

Față de masă cu 12 șervețele de la SIMONA’S HOME

Simona’s Home își creează lucrările cu multă dragoste pentru a bucura proprietarii.

Fața de masă a fost scoasă la lumina zilei, din lada de zestre a bunicii, o podoabă demnă de cea mai elegantă masă. Realizată într-o paletă cromatică clasică, din fibre naturale, o creație care aduce un omagiu tuturor mamelor care-și țeseau sau croșetau, în serile lungi de iarnă, deopotrivă cu firul de ață, dorurile și lacrimile. 

Mașină Porsche pentru copii

Prima experiență Porsche a celor mici! Cu două pedale de accelerație integrate, acest model este conceput special pentru micii șoferi cu vârste între 1,5 și 3 ani. Cu o manevrabilitate uimitoare, funcționare silențioasă, scaun confortabil și detalii meticulos finisate. 

E visul copilului tău!

Tricou de fotbal cu autograful lui GHEORGHE HAGI

Acum, poți fi norocosul pentru care legendarul Gică Hagi a transmis un tricou, nu unul oarecare dar chiar al campioanei României, Farul Constanța, pe care o antrenează. 

Cel mai mare fotbalist român este considerat și unul dintre cei mai buni jucători din lume în anii ’80 și ’90.

Tricoul donat special pentru Balul Generozității are pe spate numele HAGI și numărul 10 având și semnătura legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi.

Ie creată de Valentina Vidrașcu

Valentina Vidrașcu - creatoarea celor mai frumoase și stilizate ii, oferă și în acest an o creație special pregătită pentru Balul Generozității. Norocoasa care va câștiga piesa vestimentară, va fi posesoarea unei ii din cea mai nouă colecție lansată de designeră.

Această piesă din mătase și dantelă fină cu accent tradițional transpus în modernism, ar putea fi piesa de rezistență  în garderoba unei femei moderne și elegante. 

 Până acum, designera a realizat zeci de colecții cu peste 500 modele de ii, iar brandul iilor Valentinei Vidrașcu a ajuns să fie recunoscut și solicitat la nivel mondial.

Cămașă la comandă realizată de Zenonni Su Misura

O cămașă bărbătească realizată la comandă de Zenonni Su Misura din cel mai fin bumbac egiptean  produs vreodată în lume - Cullinan 300/2 de la David & John Anderson. Cămașa va fi o piesă unicat, croită special pentru tine - pe baza măsurilor și a preferințelor tale în materie de țesătură, model, guler, manșete, nasturi și monogramă.   

Zenonni Su Misura este o companie de lux care produce, la comandă, îmbrăcăminte și accesorii de lux pentru bărbați. Cu o experiență de peste 15 ani în industria modei bărbătești, Zenonni oferă, la Chișinău, Moscova și București, adevărata experiență a unei sartorii italiene sau a unui atelier londonez de croitorie din strada Savile Row.  

Manuscris de la EUGEN DOGA
Manuscris semnat de EUGEN DOGA

Ocazie rară, dar care se poate realiza chiar în seara Balului Generozității. 

Cu dărnicie pentru binele copiilor din Moldova, maestrul Eugen Doga ne-a transmis un manuscris, exclusiv pentru această seară. Manuscrisul conține notele cu versurile din cântecul ,,Țara mea’’ și desigur cu autograful marelui nostru contemporan.  

Trei palete vintage din anii ”60

O colecție personală de palete vintage din anii 1960 poate ajunge acum în posesia ta. O paletă de badminton, una de squash și alta de tenis. Toate lucrate din lemn masiv, prelucrate cu lac, cu mânerul din piele.
Paleta de badminton datează din 1967, fiind utilizată la faimosul campionat mondial Thomas Cup. Paleta de squash este numită Dunlop Maxply Fort International Model 1967, după celebrul jucător britanic John Barrington. Paletele din această colecție au fost prezente în 7 ediții ale British Open World Cups, într-o colecție în ediție limitată. Cea de a treia paletă, numită Tartu Junior Dinamo- 1961, este pentru tenis. Creată după modelul celebrului inginer Tarturin  Alexander (1909-1984), a fost utilizată la primele campionate din URSS și din străinătate, printre care și Cupa Davis. Considerată o paletă ideală pentru învățarea tenisului de către copii, în întreaga lume există un număr limitat de astfel de palete, deoarece producerea lor a fost întreruptă în 1980.

Tur privat cu ghid la Casa Poporului, monument cu 3 recorduri mondiale

O oportunitate pe care greu o mai găsești ținând cont de tot ce include acest tur. Desigur, turul privat va fi ghidat de un profesionist, care te va purta prin istoria fascinantă a acestei clădiri. Casa Poporului te va uimi cu trei recorduri mondiale: a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, după Pentagon; cea mai grea clădire din lume: cu peste 1 milion de metri cubi de marmură, 700.000 de tone de oțel și bronz, și 3.500 de tone de cristal, Casa Poporului este o comoară de inestimabilă valoare materială și estetică; al treilea record e pentru cea mai scumpă clădire administrativă din lume. Cu o istorie fascinantă și un scop inițial de a depăși Coreea de Nord în materie de construcție urbană, acest monument se ridică astăzi ca un simbol al perseverenței și ambiției.
Clădirea are o înălțime de 84 de metri, cu încă 16 metri sub nivelul solului, ocupând o suprafață de 365.000 de metri pătrați.

Aici vei putea admira materiale de construcție aproape exclusiv românești, simboluri ale ingeniozității și măiestriei locale. Vizitarea Casei Poporului este o oportunitate unică de a descoperi istoria, arhitectura și resursele României într-un mod captivant.

Tablou ,, Revelație”  semnat de VASILE GRAMA

O lucrare a marelui artist plastic Vasile Grama, specializat pe imprimeuri.  În lucrările maestrului găsim ca mesaj central natura reprezentată printr-o cromatică preponderent armonizată cu sensibilitate și cu o deosebită expresivitate, iar ”Revelația” prezintă una dintre aceste stări expresive. Realizat printr-o tehnică complicată pe mătase, pe verso marele artist moldovean a lăsat autograful său, în semn de apreciere pentru posesorul lucrării.

Lucrările artistului pot fi admirate la Muzeul de Artă a Moldovei, în colecții publice și private atât în țara noastră cât și peste hotare, iar acum și în casa sau oficiul tău. 

Weekend la Vinăria REGUTA Italia

În primăvara anului 2024, ai ocazia să petreci un weekend într-unul dintre cele mai pitorești locuri din nordul Italiei la vinăria  Reguta La di Anselmi. Un peisaj de vis înconjurat de podgorii, mare și munți (15 km până la Veneția, 10 km până la mare și 20 km până la munții Dolomiți).

Însuși proprietarii vinăriei, Giuseppe și Luigi Anselmi te întâlnesc și îți oferă 3 nopți de cazare la vinărie, cu mic dejun, și degustare de vinuri, tur la fabrici și povestea podgoriilor. Reguta este o vinărie cu istorie de secole, moștenită din generații cu tradiții și cu aspirații moderne pentru a garanta cea  mai bună calitate. 

8 zile în inima insulei Sri Lanka oferit de KANJŌ TRAVEL

 Descoperă Perla Oceanului Indian printr-o călătorie de 8 zile în inima insulei Sri Lanka. De la faimoasele plaje din Weligama, la vestitele plantații de ceai marca Ceylon, până la rezervația naturală cu cea mai mare densitate de leoparzi din lume.  

   Vacanța include: 

  • 3 nopți la hotelul de 5* Malabar Hill Sri Lanka - o oază de ospitalitate situată pe un deal de 33 de acri de pădure tropicală, ce cuprinde 14 vile cu vedere la ocean, la câmpurile de orez șila plantațiile de scorțișoară. Hotelul este inclus de către Vogue UK în topul “Celor mai bune hoteluri din lume deschise în 2022”.  

  • 3 nopți la Eraeliya Villas & Gardens - un boutique hotel amplasat în Weligama, într-o grădină luxuriantă de pe malul Oceanului Indian.  

  • 1 noapte la Leopard Safaris - un eco safari camp situat în Yala - parcul natural cu o arie protejată de aproape 130.000 de hectare de junglă și lagune ce găzduiește zeci de leoparzi, sute de elefanți, urși leneși, crocodili, păuni și cerbi pătați. 

  • Un safari de 4 ore cu Noel Rodrigo - cel mai bun naturalist și premiat expert în leoparzi și faună sălbatică din Sri Lanka.

  • Un tur ghidat pentru două persoane pe o plantație de scorțișoară veche de aproape 100 de ani. 

 

Concertul lui Hauser la Roma, oferit de the Travel Concierge & Corporate

Ocazie unică de a face parte din spectacolului  muzical al celui virtuoz violoncelist din lume - Hauser. 

Cu milioane de admiratori, prestația muzicală al lui Hauser te va transporta într-o lume de frumusețe și emoție, iar toate detaliile au fost gândite pentru a-ți oferi o călătorie de neuitat.

Pachetul exclusiv este pentru 2 persoane și include:

Bilete premium la concert Hauser: vei fi la doar câțiva pași de maestrul violoncelului, având șansa de a simți fiecare notă în interpretarea sa inegalabilă. Cu siguranță, vei fi captivat de magia muzicii sale.

Cazare la un hotel de 5*: te vei caza într-un hotel de lux, unde vei avea parte de servicii de cea mai înaltă calitate. Confortul și rafinamentul vor face din sejurul tău o experiență memorabilă.

Bilete de avion incluse: nu-ți face griji cu privire la transport, deoarece biletele de avion sunt incluse în pachet. Te vei bucura de un zbor confortabil către destinația ta, Roma. 

Trăiește în acest octombrie o experiență unică! Fie că vrei să răsfeți pe cineva drag sau să te răsfeți pe tine însuți, acest pachet va crea amintiri de neuitat.

REGULAMENT DE LICITAȚIE

Prezentul Regulament de licitație stabilește cadrul general de desfășurare și participare la licitația organizată de CCF Moldova. 

Înainte de a începe licitația propriu-zisă, CCF Moldova a publicat pe platforma www.evenimenteccf.org un catalog ce conține obiectele ce urmează a fi licitate. Astfel, fiecare licitator va avea posibilitatea de a-și forma o convingere proprie, directă și efectivă cu privire la fiecare obiect în parte. 

Obiectele supuse licitației sunt denumite LOTURI sau LOT.

Pentru a putea participa la licitația organizată de CCF Moldova, persoana interesată va cumpăra bilet la evenimentul „Gala Generozității”.

Licitația se va desfășura la restaurantul Madison Park, pe 21 septembrie. Doar persoanele care au cumpărat bilet la eveniment vor putea participa la licitație.

PARTENER GENERAL
PARTENER STRATEGIC